Apple belyser Ceramic Shield i ny reklamfilm

Som man brukar säga ”plötsligt händer det”, då syftar vi inte på någon lott, att mobilen plötsligt bestämmer sig att lämna dina händer och drar i marken. En situation som Apple visar upp i sin senaste reklamfilm.

YouTube video

Apple har släppt reklamfilmen ”Fumble” som belyser strykan med det nya glaset Ceramic Shield som skyddar framsidan på iPhone 12-serien. Filmen visar en kvinna som kämpar med att inte tappa sin iPhone 12 på trottoaren, dock misslyckas hon med detta men som tur är telefon helt oskadd. Filmen avslutas sedan med texten ”Relax, it’s iPhone”.

Gillar du musiken som spelas i filmen är det artisten Nitin Sawhey med låten ”The Conference”. Nedan hittar du direktlänken på Apple Music ifall du vill lägga till i ditt eget bibliotek.

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.