Apple lägger ner HomePod

För tre år sedan presenterade Apple storebror HomePod, men nu meddelar Apple att de kommer avveckla produkten.

Istället kommer företaget fokusera på den mindre men billigare HomePod mini.

Nedan kan du läsa Apples officiella uttalande till TechCrunch:

”HomePod mini has been a hit since its debut last fall, offering customers amazing sound, an intelligent assistant, and smart home control all for just $99. We are focusing our efforts on HomePod mini. We are discontinuing the original HomePod, it will continue to be available while supplies last through the Apple Online Store, Apple Retail Stores, and Apple Authorized Resellers. Apple will provide HomePod customers with software updates and service and support through Apple Care.”

Vi hoppas såklart att det kommer komma en uppdaterad HomePod i framtiden. Vem vet, kanske vi kommer få se en HomePod Pro?

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.