Bloomberg: Apple utvecklar HomePod med skärm och kamera

Apple gick nyligen ut och meddelade att man slutar tillverkningen av storebror HomePod. Sedan dess har vi hört rykten som säger att Apple arbetar på en högtalare, större än HomePod mini. Vi vet också att Apple fortsätter att titta på hur deras högtalare kan göra mer än att spela musik.

En del av det skulle kunna vara att ringa videosamtal via FaceTime och visa en HomeKit-integration, tillexempel produkter som styr värme och luftfuktighet. Det skulle kunna vara en möjlighet att visa övervakningskameror som använder sig av HomeKit Secure Video.

För er som missade nyheten om att HomePod mini har en sensor för temperatur och luftfuktighet kan se vårt tidigare inlägg.

Om vi kombinerar detta rykte med att Apple kommer släppa en ny Apple TV detta år, troligen i höst, så kan vi med lätthet säga att Apple har stora planer för det uppkopplade hemmet och där med HomeKit. Nya versionen av Apple TV sägs i sin tur låsa upp nya funktioner i HomePod mini.

Med tanke på att exempelvis Google och Amazon redan har denna typen av produkter så finner vi det inte helt otroligt att Apple har detta på gång. Det är en minst sagt spännade framtid, eller ska vi säga närtid, vi har framför oss.

Konceptbilder: 9to5Mac
Källa: Bloomberg och iMore

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.