Prosser rakar av ögonbryn efter fel-läcka

Apple läckan Jon Prosser står vid sitt ord och har nu rakat av sina ögonbryn efter att ha spridit felaktigt datum kring Apples påstådda event.

YouTube video

”Skriv ner detta i era kalendrar, Apple kommer ha ett event den 23 mars – jag är 100% säker på detta. Skulle inte detta ske kommer jag raka av mina ögonbryn framför er. Tror du jag skojar Tim Cook?!”

Detta är orden som Jon Prosser sa i sin video i mitten av mars, se nedan, då han var övertygad om att Apple skulle ha ett event den 23 mars, alltså idag, och att inbjudningar skulle skickas ut veckan innan.

YouTube video

Men så blev alltså inte fallet och Prosser står därför vid sitt ord och har nu avlägsnat håret över sina ögon för detta misstag. Inte nog med detta, han kommer även donera alla sina intäkter som hans video får in till organisationen ”Wigs for Kids” och uppmanar sina följare att göra detsamma.

Snyggt och underhållande gjort av Prosser tycker vi och känner du själv för att donera till ”Wigs for Kids” kan du hitta mer information på deras hemsida eller via Twitter.

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.