Apple kommer hålla låda den 20 april

Nu är det officiellt, Apple har nu skickat ut inbjudan till sitt event med titeln ”Spring Loaded” som går av stapeln den 20 april. Ett event där det ryktas om att vi kanske kommer få se följande saker presenteras:

  • Helt nya produkten AirTags
  • iPad Pro med mini-LED, 5G och Thunderbolt
  • Kanske Apple TV med mer fokus på spel
  • Kanske AirPods 3 med ny design

Eventet kommer med all sannolikhet börja vid 19:00 och kunna avnjutas via Apples hemsida, YouTube eller via Apple TV i vanlig ordning 🥳

Apple har även denna gång gömt en AR-upplevelse i sin inbjudan som du kan se på din iPhone eller iPad. Annars kollar du in tweeten från Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing Greg ”Joz” Joswiak nedan.

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.