Idag kan du förbeställa AirTags och iPhone 12 i lila

Nu förbereder Apple det sista för att ta emot alla förbeställningar för AirTags och iPhone 12 i färgen lila. Vid klockan 14:00 idag kan du lägga in beställning, men det gäller nog att vara på hugget.

Under tisdagens ”Spring Loaded”-event visade äntligen Apple upp sina AirTags för allmänheten. Det visade sig att de rykten och renderingar vi sett innan stämde nästa på pricken. Det som många var osäkra på var priset, men nu vet vi att 1-pack kostar 350 kr och 4-pack ligger på 1 195 kronor och idag vid klockan 14:00 kan du förbeställa dessa.

Dessa små rackare spås bli mycket populära, därför rekommenderar vi att du tänker igenom dina beslut kring eventuella tillbehör och antal AirTags redan innan.

Många större medier och influensers har redan fått ta del av dessa produkter innan lansering så är du nyfiken på deras tankar och åsikter finns dessa att beskåda på exempelvis YouTube.

YouTube video

Förutom AirTags kommer det även finnas möjlighet att förhandsboka iPhone 12 i färgen lila. Det är endast färgen som är ny och som Tim Cook sa under eventet är detta en ”perfekt färg för våren”.  Färgen kommer endast till 12-serien och inte till Pro-modellerna.

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.