Detta kan visas upp på WWDC ikväll

Ikväll är det dags för årets upplaga av WWDC och det sägs att fokus kommer ligga på stora nyheter för Safari, Hälsa, Kartor och iMessage – om man ska tro rykten.

Dessa uppgifter kommer från Wall Street Journals reporter Joanna Stern som påstår att med dessa nyheter kommer murarna i Apples ”walled garden” bli ännu högre och därmed fortsatt låsa in användare i ekosystemet ännu mer. Något som vi personligen inte har något emot 😜

YouTube video

Apples WWDC 2021 event börjar 19:00 svensk tid där de kommer presentera höstens nyheter för iOS, iPadOS, watchOS, macOS, tvOS och kanske homeOS. Detta var något vi diskuterade i vårt senaste avsnitt ifall ni missat det 🎧

Eventet kan ses live i valfri webbläsare via Apples Event-sida, Apple YouTube-kanal eller via TV-appen på din Apple TV 

YouTube video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *