Apple åtgärdar buggar och säkerhet i nya uppdateringar

Under måndagskvällen skickade Apple ut uppdateringar till iOS, iPadOS och macOS. Förutom säkerhetsfixar löser uppdateringen även buggen där iPhone-modeller med Touch ID inte kunde låsa upp sin parkopplade Apple Watch.

Nedan kan du se den knapphändiga informationen som finns i bifogad dokumentation:

iOS 14.7.1

iOS 14.7.1 åtgärdar ett problem som ledde till att iPhone-modeller med Touch ID inte kan låsa upp en parkopplad Apple Watch med funktionen Lås upp med iPhone. Den här uppdateringen innehåller även viktiga säkerhetsuppdateringar och rekommenderas för alla användare.

iPadOS 14.7.1

iPadOS 14.7.1 innehåller viktiga säkerhetsuppdateringar och rekommenderas för alla användare.

macOS Big Sur 11.5.1

macOS Big Sur 11.5.1 innehåller viktiga säkerhetsuppdateringar och rekommenderas för alla användare.

YouTube video

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.