Apple Watch ryktas bli ännu större

Vi kommer alla ihåg när Apple Watch Series 4 lanserades, då den växte med hela två millimeter. Nu ryktas det om att göra den ytterligare en millimeter större.

Foto: Jon Prosser och @ReendersbyIan

De första tre generationerna av Apple Watch var 38- respektive 42 millimeter, men med Series 4 växte dem till 40- och 44 millimeter.

Det sägs att klockan som kommer i höst kommer få namnet Apple Watch Series 7 och kommer ha tunnare kanter. Dessa rykten kommer från bilder som har läckt som visar ett armband där det står 41 respektive 45 millimeter.

Foto: DuanRui på Twitter

När vi ändå pratar rykten – det verkar som att det inte blir en iPhone 12s detta år utan en iPhone 13 som kommer presenteras i höst.

Det var i det kinesiska sociala nätverket Weibo där det ploppade upp en bild som verkar föreställa ett klistermärke från nästa iPhones förpackning.

Foto: DuanRui på Twitter

Om det är den äkta förpackningen vi ser på bilden är naturligtvis oklart. Men inte helt otroligt ändå om vi minns tillbaka till när iPhone 12 skulle lanseras. Då läckte det bilder på förpackningar på Apples egna skal ungefär tre veckor innan lanseringen.

Källor: 9to5Mac och MacRumors

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.