#25. Nästa vecka spås bli kraftfull

Meteorolog i TV-skärm står och säger att "Nästa vecka spås bli kraftfull om man ska tro prognoserna." med Apples inbjudan till Unleashed-evenet i bakgrunden.

Denna gång pratar vi såklart om Apples inbjudan till ”Unleashed”-eventet som sker inom en vecka och vi spår vad vi kan få se på måndag. Kommer nya MacBook Pro, AirPods och Mac mini – det är frågor som vi försöker besvara i detta avsnitt.

Sedan lägger vi fokus på Steve Jobs, då det redan gått 10 år sedan han lämnade jordelivet. Vi tar upp våra minnen av Steve och diskuterar vad han gjort för avtryck på världen samt tipsar om härliga videoklipp i hans ära.

Dessutom försöker Danne automatisera sitt pumphus på landet och Andreas köper dyra lampor till billiga lampfötter. Vi följer även Apple Watch-beställning och hintar om stora planer inom en snar framtid.

Länkar från dagens avsnitt:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *