#08. ”Du ser ut som en pixel…”

I samband med att Apple slutar sälja iPod Touch blickar vi tillbaka på gammal teknik vi använt och konstaterar att vi är gamla. Vi analyserar årets inbjudan till WWDC och diskuterar ryktade hälsofunktioner till Apple Watch som kanske kan kombineras med kommande AirPods Pro.

Allt detta tillsammans med att vi också testar ny mjukvara för att utveckla vår videodel kopplat till avsnitten, något som slutar med pixlar, osynk och bortfall av programledare.

YouTube video

Lyssna via Apple Podcaster

Nyheter

Rykten

Övriga länkar

Affiliate länkar från avsnittet

Genom ett betalt samarbete med Kjell & Company kan ni enkelt klicka hem de produkter vi diskuterar i vår podcast. Vid eventuellt köp stödjer ni 0941-podden och det tillkommer inte någon extra kostnad för er.

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.