#10. Återuppstår storebror HomePod under 2023?!

Vi diskuterar de senaste ryktena om att det kan komma en ny version av storebror HomePod under 2023 om man ska tro Gurman. Dessutom verkar kommande AirPods Pro 2 få ganska fräcka funktioner vad gäller sitt skal och inte minst hälsa. Upphottade Apple TV kan få en ny Siri-remote och Tim Cook ställs mot väggen gällande Apples AR/VR-satsning i kinesisk sändning.

Andreas klagar på funktionen ”sommarkyla” i sitt hem men samtidigt hyllar sin automatiseringslösning kring bevattningen i trädgården. Detta medan Danne planerar spelkväll med Apple Arcade och tipsar om intressanta videos som kan avnjutas under semestern.

YouTube video

Lyssna via Apple Podcaster

Länkar från dagens avsnitt

Lämna en kommentar

Din mailadress kommer inte bli publicerad.